Der er også mulighed for at spille holdturnering hvis man er junior. Et juniorhold består af 4 drenge eller 4 piger, hvor der spilles 4 singler og 2 doubler i hver holdkamp. Eller 2 drenge eller 2 piger.

Hvis man er interesseret, og der er nogle forældre der vil være holdledere, så er der mulighed for tilmelding af flere hold.

Som for seniorer er der i løbet af sommeren mulighed for at spille en række turneringer.Mange af turneringerne er typisk for meget øvede juniorer, så derfor har JTU nogle nye tiltag, så det bliver muligt for alle, at få spillet turneringstennis.

Play & Stay
En ny turneringsform hvor spillere inddeles efter niveau, så alle får en sjov eftermiddag. Læs mere på nedenstående link.

Play & Stay
Målgruppen her er de yngste U10 til og med U12 hvor der spilles med lidt blødere bolde (Røde bolde) end de klassiske gule bolde. Sådanne stævner er tilegnet nybegyndere og let øvede spillere samt de alleryngste i klubberne. Ved disse stævner inviteres også spillere fra det øvrige jylland og der spilles også her om rangliste-point i et system hvor alle spillere får spillet mindst 3 tenniskampe på en dag.

JTU Junior Tour
Der afholdes i løbet af året 4 turneringer i Jylland, og der afsluttes med en sæsonfinale for alle spillere, der har deltaget i i en eller flere af turneringerne. Der samles point for de enkelte turneringer, så man kan spille sig op af “Jyllandsranglisten”. Stævne-formen henvender sig til alle juniorer fra U10 og til U17 hvor man spiller puljekampe i sin egen årgang og altid er sikret mindst tre tenniskampe pr. stævne. Målgruppen er alle juniorer der kender point-systemet og som kan spille med den klassiske gule tennisbold. Niveauet er fra let-øvede og opefter. JTU forventer sig meget af denne stort opslåede turneringsform og håber på sigt at få op til 75% af alle junior-spillere til at deltage i disse stævner.Et godt initiativ fra JTU, så det ikke kun er de aller bedste, der får lov at konkurrere mod andre spillere.