PostHeaderIcon

Topkamp i Hammel 

Tag familien under armen og kom ned og støt Hammel i kampen om en plads i 1. division
Lørdag den 19. august klokken 10.00 tager Hammel Tennisklubs 2. divisions herrer imod AGF på hjemmebane.  Det er årets sidste hjemmekamp, og en sejr vil bringe klubben meget tæt på oprykning til 1. division. Kom og vær med til at skabe en god sejrsstemning. Hammel Tennisklub byder på kaffe og kage til alle tilskuere, og ved 12 tiden bydes på en grill pølse samt øl/vand.
Efter kampene vil tilskuerne have mulighed for at låne tennisudstyr og selv prøve kræfter på banen. Der er også mulighed for at få en “træningsbillet”, som kan anvendes torsdag i løbet af efterårssæsonen.
Udover god tennis og god mad vil der være konkurrencer med mulighed for at vinde ketsjer og bolde.

Vi håber, at vi ses lørdag til en forrygende tennisdag….

Mvh Hammels 1. hold

Tobias G. Nielsen – Rasmus Grove – Jonas Worsøe – Victor Bang – Laust Frandsen – Jakob Bang – Rasmus Daugaard – Mikkel Søndberg

Skriv et svar