PostHeaderIcon

Generalforsamling i Hammel Tennisklub.

På lørdag d. 30.9 afholder Hammel tennisklub den årlige generalforsamling. Vi starter dagen med morgenkaffe og rundstykker m.m. kl. 10.00, hvorefter der afholdes general forsamling.
Vi håber på at se rigtig mange af klubbens medlemmer, så vi kan sikre bredest mulig opbakning til de beslutninger der skal træffes for tennisklubben.
Efter generalforsamlingen arrangerer vi en hyggeturnering, således at vi også kan få en god tennisdag sammen.170930_Dagsorden_generalforsamling

Indendørstennis i vinterhalvåret

Det er muligt at spille tennis i søndervangshallen, på klubbens fine underlag igennem hele vinterhalvåret. Det foregår hver weekend og man kan spille på en fast tildelt tid af halvanden time pr. gang. Antal deltagere pr hold / spilletid bestemmer man selv. Vi kan igen i år holde prisen på 1500 mod at alle hold skal deltage i turnusordningen omkring tæppeaftagning.

I forbindelse med generalforsamlingen, vil vi informere om de spilletider der endnu er ledige. Hvis du er forhindret i at møde op lørdag og er interesseret i mulighederne, så send en mail til mig, så kan jeg løbende oplyse om hvilke tider der endnu er ledige. På lørdag kan du også finde andre at spille med, hvis man synes man gerne vil være flere på et hold, eller i det hele taget samle et nyt hold.

Skriv et svar