PostHeaderIcon PADEL TURNERING FOR TOMANDS HOLD

Hammel tennisklub arrangerer en løbende turnering for 2-mands hold.Vores padelbane bliver flittigt brugt, herligt, dog er det ofte de samme spillemakkere man spiller med.
Ved at opsætte en turnering, håber vi på at udvide kendskabet til andre spillere og få nogle hyggelige stunder på padelbanen.Vi spiller bedst af 3-sæt med tiebreak i alle sæt. (ligesom tennis)
Spilleplanen er afhængig af antal tilmeldte hold men vi håber på at lave gruppespil med 3-4 hold og alt efter placering i gruppen, kommer der et slutspil hvor nr.1 i puljerne mødes, nr.2 møder de andre nr.2 osv.
Tidsplan: Tilmelding senest fredag d.26 august
Gruppespil fra mandag d.29 august til onsdag d.7 september
Slutspil fra d.9 september til søndag d.18 september
Når holdene er placeret i grupper, lodtrækning, tager man selv kontakt til modstanderne for at aftale spilletidspunkt mv.. Når grupperne er færdigspillet, kan placeringerne i gruppen skrives i facebook gruppen “Tennis & Padel:Find en makker”.
Man tilmelder et hold ved at skrive to navne som kommentar i samme Facebook gruppe, som kmmentar til opslaget, mixhold er selvfølgelig en mulighed. Vi håber I vil tage godt imod og deltage i tennisklubbens første padelturnering.
Mvh Hammel Tennisklub

Link til facebook gruppen, hvor turneringen arrangeres: (20+) Tennis & Padel: Find en makker | Facebook

Skriv et svar